home
Uw bestelling
Uw bestelformulier is leeg!
Producten (Categorien)
TITAN handelsonderneming TITAN handelsonderneming
pellet kachels
davinci pelletkachels en pellet cv gestookte ketels
davinci kachel onderdelen
80mm rookgas pijp en accesoires
Pellet gestookte BOILERS
RESERVE ONDERDELEN TITAN PELLETKACHELS
pelletkachel met kanalisatie
Wamsler accesoires
KARMEK ONE Pelletkachels
Karmek one hetelucht pelletkachels
hout pellets
houtkachels
Plaatstalen houtkachels
Ceramisch beklede Houtkachels
SEIKO ASTON Horloges
Videocameras Videocameras
4k cameras
memorycards Cameras
3D Cameras
XDCAM EX Camera
hdv cameras
nx-cam
HD Cameras
Canon cameras
ProHD
XD-CAM
Videocassettes Videocassettes
Panasonic mini dv cassettes
hdv cassettes
SONY DV-CAM cassettes
Panasonic DV cassettes groot
Panasonic DVC-PRO cassettes
Cleaning tapes
SONY HD CAM
DSLR Cameras DSLR Cameras
CANON
Videostatieven Videostatieven
LIBEC
LIBEC Statieven
lx serie
Libec RS SERIE statieven
RSP SERIE
alx serie
rail system
JIB ARM
Libec accesoires
Pedestal systems
Libec Slider
monopod
slider
Schouder statieven
PAG
steadycam
special camerasupport
Manfrotto
Accesoires
Benro statieven
Sliders
TITAN SLIDERS
Motorised slider
images/categories/large/sbs-32g1a-SSM.JPG Geheugen kaarten
sxs kaarten
sxs sbs serie
sxs sbp serie
SONY XQD memory cards
G serie
ASDHC / SDXC / UHS ADAPTER
p2 kaarten
sdhc kaarten
Cameratassen Cameratassen
VIDEOVESTEN
rain dust cover
AUDIO MIXER TAS
Jib arm Jib arm
pan&tilt head
pt head accesoires
dolly tracks
dolly
accesoires jib
Videokraan
 Verlichting LED,Halogeen Verlichting LED,Halogeen
Led studio verlichting
LS
LED CAMERA LIGHT
Continu Verlichting / TL - Daglicht
Microfoons Microfoons
microphone blimp
Microfoon accesoires
Schotgun type microphone
Wireless type microphone
Media packaging Media packaging
images/categories/usedbroad.JPG Used Broadcast
LTO TAPES LTO TAPES
FUJI
Sony XD Cam Media Sony XD Cam Media
hdv /P2 recorders hdv /P2 recorders
TAPELESS RECORDERS
P2 RECORDERS DECKS
a/v mixers a/v mixers
Sony accesoires Sony accesoires
Panasonic accesoires Panasonic accesoires
LCD Camera monitors LCD Camera monitors
Marshall
titan lcd monitor
DSLR Rigs DSLR Rigs
dslr accesoires
VIDEO-FOTO MAST VIDEO-FOTO MAST
lenzen lenzen
schneider optics lenzen
Cavision lenses
lens adapters
Sony Lenzen
koffers koffers
Chromakey / Greenscreen / Chromakey Vinyl Chromakey / Greenscreen / Chromakey Vinyl
Achtergrondsysteem
IDX batterysystems IDX batterysystems
zoom controller zoom controller
follow  focus  systemen follow focus systemen
mattboxen mattboxen
editing software editing software
xlr adapters xlr adapters
LCD Projectoren LCD Projectoren
Swit  producten Swit producten
LED Camera Lights
Swit batterijen
V-MOUNT
Swit lcd monitors
On Camera LCD Monitor
Sennheiser Sennheiser
evolution wireless G3 Sets 100 series
wireless G3 Components 100 series
evolution wireless G3 Sets 300 series
Components 300 series
evolution wireless G3 Sets 500 series
G3 Components 500 series
Capsule for Handhelds
Miniature Microphones
Freeport
OPRUIMING! OPRUIMING!
VERHUUR VERHUUR
Foto Video Accesoires Foto Video Accesoires
Wondlan
Videoaccesoires Videoaccesoires
Drones Drones
DJI Phantom 3 Professional
DJI Phantom 3 Professional Geoptimaliseerd voor afdrukken Vertel een kennis
DJI Phantom 3 Professional
Click Here for Larger Image
Prijs:  €1,199.11
Onze Prijs:  €1,125.30 ( €930.00 excl. BTW)
U bespaart: €73.81 (6%)

Aant:
Voeg toe aan bestelling Bekijk bestelformulier Afrekenen
 Beschrijving

 

Met de Phantom 3 Professional zet DJI nieuwe maatstaven op het gebied drones en multicopters. De Phantom 3 heeft de meest uitgebreide controle en management functies, die DJI ooit heeft ontwikkeld. Het visuele positioneringssysteem (VPS) maakt intuïtieve indoor vliegen zonder GPS en maakt een eenvoudige de start en landing met slechts één druk op de knop. De afstandsbediening van de Phantom 3 maakt gebruik van de geavanceerde technologie van DJI Lightbridge. 

Met de unieke video-downlink-systeem biedt de piloot van de Phantom 3 precies wat zijn camera ziet - in HD-resolutie (720p) tot een afstand van 1,6 km. Met de ontwikkeling van de nieuwste Phantom generatie, blijft DJI trouw aan haar klanten en biedt een adembenemend vliegervaringen die zeer eenvoudig in gebruik is. De vliegende camera past in je rugzak en is in minder dan een minuut klaar om hoge kwaliteit luchtfoto's en video's te leveren.

Professionele video's
Camera-drones zijn al lang niet meer nieuw. DJI heeft inmiddels een aantal geweldige drones met cameragemaakt, die gebruiksgemak combineren met professionele kwaliteit. De Phantom 3 is de nieuwste drone in deze lijn, de opvolger van de Phantom 2. De Professional-uitvoering brengt een razend scherp reagerendequadcopter samen met een camera die in Ultra HD video-opnames kan maken. De combinatie van deze twee elementen geeft elke gebruiker vrijwel onbegrensde mogelijkheden. De video's die je met deze drone maakt, zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. En het kost je geen enkele moeite!

Live streaming in HD
De geïntegreerde, met behulp van een gimbal gestabiliseerde HD-camera van de Phantom 3 Professional maakt het opnemen van scherpe beelden mogelijk. De schitterende resolutie en de levendige kleuren zullen elke kijker versteld doen staan. De camera is in staat video-opnames te maken in 4K-resolutie. Professioneler wordt het niet. De drone kan verbonden worden met een tablet of smartphone, waarop de opgenomen beelden in 720p HD live gestreamd kunnen worden. Zowel het vliegen zelf als het gebruiken van de camera wordt op deze manier nog leuker en makkelijker.

Bedien de drone met je smartphone of tablet
Met behulp van een speciaal door DJI ontwikkelde mobiele app, kun je op eenvoudig wijze de Phantom 3 Professional bedienen. Door deze zeer gebruiksvriendelijke app op je smartphone of tablet te installeren, kun je tijdens het vliegen zowel de camera besturen als de vlieginstellingen aanpassen. Op een livekaart zie je bovendien steeds de route van je drone. Via een automatische video-editor kun je snel en makkelijk de beste videobeelden selecteren. Wil je je opgenomen beelden live naar YouTube streamen? Ook dat kan, met behulp van deze app.

Geavanceerde technologie
Het verzenden van beelden tussen de Phantom 3 Professional en de ontvanger gebeurt met behulp van de door DJI ontwikkelde Lightbridge-technologie. Deze wordt onder meer gebruikt door professionele filmmakers en fotografen. De smartphone of tablet die je aan de drone koppelt, kun je bevestigen op de meegeleverde remote controller. Deze zeer gebruiksvriendelijke en krachtige controller is in staat tot een afstand van maximaal 3,5 kilometer verbinding te maken met de drone. Met behulp van de automatische terugkeerfunctie kun je de drone overigens altijd met één druk op de knop terug laten keren.

GPS en Vision Positioning
De Phantom 3 Professional is uiteraard uitgerust met GPS. Via communicatie met satellieten kan de positie van de drone op elk moment nauwkeurig vastgesteld worden. Je hebt ook de mogelijkheid de drone op een bepaald punt te stil in de lucht te laten hangen. Wil je indoor vliegen, op plekken waar GPS niet werkt? Dankzij de Vision Positioning-technologie kan dat, ook heel laag bij de grond. Een aantal visuele en ultrasone sensoren aan de onderzijde scannen de grond en bepalen op die manier de positie van de drone. Met behulp van de Auto Pilot kun je overigens op elk moment de drone zelf de besturing laten overnemen.

Slimme accu
De Phantom 3 Professional is uitgerust met een krachtige 4480 mAh Intelligent Flight-accu. Dankzij een hoog voltage, meer energie en meer kracht kun je met deze accu het maximale uit elke vlucht halen. De accu is voorzien van ingebouwde sensoren en led-lampjes die je de actuele status van de batterij tonen. Doordat de drone constant de afstand tot de piloot meet, en deze afzet tegen de kracht die de accu nodig heeft om terug te kunnen keren, zul je nooit voor een vervelende verrassing komen te staan. Je kunt precies zien wanneer het tijd is om de accu weer op te laden.

Nuttige data bij de hand
Elke vlucht die je maakt, wordt automatisch opgeslagen in het geheugen van de Phantom 3 Professional. De hele vluchtroute, de vluchttijd, de afstand, de locatie en opgeslagen foto's en video's zijn altijd binnen handbereik. Tegelijkertijd wordt alle data die de verschillende onderdelen van de drone verzamelen, opgeslagen. Mocht er iets met de quadcopter aan de hand zijn, dan kan deze informatie eenvoudig gedeeld worden met de deskundigen van DJI. Op deze manier kan snel en effectief tot een oplossing gekomen worden.

Krachtige motoren
De motoren van de Phantom 3 Professional zijn 'brushless'. De drone is hierdoor snel, wendbaar en reageert direct op de piloot. De krachtige motoren maken het mogelijk snel te accelereren, te stijgen en te dalen en in een oogwenk te stoppen. De door DJI ontwikkelde remmechanismen zorgen ervoor dat je de drone onmiddellijk stopt en in de lucht blijft zweven, op het moment dat je de sticks van de controller loslaat. De aerodynamische, zichzelf vastdraaiende propellers geven meer vermogen en blijven altijd stevig op hun plek. Het vlieggemak van deze quadcopter is hierdoor ongekend.

Ook voor beginners!
Als je alle functies en mogelijkheden van de Phantom 3 Professional hoort, zou je kunnen concluderen dat het besturen niet eenvoudig zal zijn. Niets is echter minder waar. Hoe geavanceerd deze drone ook is, de besturing is ook door beginnende piloten prima uit te voeren. De drone heeft zelfs een unieke 'Beginner Mode', die je kan helpen het vliegen onder de knie te krijgen in een veilig, afgeschermd gebied. Zowel de hoogte als de afstand die de quadcopter kan bereiken, is hierbij gelimiteerd, zodat je de drone nooit 'kwijtraakt'. Ook buiten deze veilig modus is de besturing van de Phantom 3 ontzettend gebruiksvriendelijk. De drone reageert snel en accuraat op de controller en past zich tijdens het vliegen moeiteloos aan de omstandigheden aan.

 • Nieuwe 4K camera
 • Compact, lichtgewicht
 • Makkelijk te vliegen
 • Live HD weergave
 • Standalone Mobile App
 • Aanpasbare, ergonomische afstandsbediening voor camera en Gimbalsteuerung
 • Oplaadbare, intelligente vlucht batterij met ingebouwde diagnostische hulpmiddelen
 • Automatische start en landing, net als "Return to-home "functie
 • Visual positioneringssysteem voor indoor vlucht
 • Geavanceerde GPS-functionaliteit (GLONASS)
 • Ingebouwde 3-assige
 • Gimbal gestabiliseerde lens met 94& 8304; gezichtsveld (FOV), die effectief vermindert vervorming
 • SDK-compatibel.
 • Maximale communicatie-afstand: 3,5 kilometer
 • Maximale vluchtduur: 23 minuten
 • Maximale vliegsnelheid: 16 meter per seconde
 • Gewicht: 1280 gram
 • Camerasensor: Sony EXMOR 1/2.3", 12 megapixel
 • Fotoresolutie: 4000 × 3000
 • Videoresoluties: Ultra HD: 4096 × 2160, 3840 × 2160; Full HD: 1920 × 1080; HD: 1280 × 720
 • 3-assig gestabiliseerde gimbal
 • Batterijcapaciteit: 4480 mAh 
 • Bediening mogelijk via DJI Go-app
 • Compatibel met Android (4.1.2 of hoger) en iOS (8 of hoger)

Kenmerken:

 • Inbegrepen 4K Video / 12 Megapixel Fotocamera
 • Geïntegreerde 3-assige Stabilization Gimbal
 • Makkelijk te vliegen, Intelligent Flight System
 • Live HD View
 • Dedicated Remote Controller
 • Krachtige Mobile App w / Auto Video Editor
 • Visie Positionering voor Indoor vlucht

">

Beschikbaarheid: gewoonlijk ca 5 werkdagen levertijd
Gewicht: 4000 gr

 Beoordelingen

Beoordeel dit product.
Product nog niet beoordeeld.  Schrijf een beoordeling.

OFFERTE


 


 
© Titan Trading,
post adres po box 1000 Box C4050 2260BA leidschedam The Netherlands.
ma-vr 9.00 -18.00 h . tel : 035-8080880 040-2120685
int :+31- 35-8080880
Office: Zilverberg 36,kamer 36. 5234GM Den Bosch The Netherlands
============
   info@proftapes.com

                                         Titantradingnl - Twitter

                                         https://twitter.com/titantradingnl - Vertaal deze pagina
         The latest Tweets and replies from TITAN TRADING (@Titantradingnl). TITAN TRADING         is a Dutch Company established in 1990. import/export wholesale of ...


Titan - PHP Shopping Cart